Grundelementer i forebyggelse af smittespredning kan læses senere i teksten.

Grundelementer i forebyggelse af smittespredning kan læses senere i teksten.

Genåbning

Det er glædeligt at landets biografer igen må åbne som en del af den udvidede fase 2 af åbningen samfundet.

Onsdag den 20. maj har regeringen og alle partier i Folketinget indgået en aftale om fremrykning af genåbning af dele af Danmark. Der er tale om en fremrykning af dele af den såkaldte fase 3. Af aftalen fremgår det blandt andet, at zoologiske haver, arkvarier, museer, teatre, kunsthaller, biografer nu kan åbne (læs mere på kulturministeriets hjemmeside.

Kulturium Biograf har savnet alle vores gæster i de seneste to måneder. Vi har brugt tiden på at forberede os på en sikker, tryg og forsvarlig åbning af huset. Derfor var vi klar til at åbne dørene fredag den 21. maj, som den første biograf i Danmark. 

Vi følger alle retningslinjer ift. afstandskrav mv. og derfor vil der være et begrænset antal billetter til salg. Vores billetsystem i sal 1 placerer automatisk grupper efter gældende retningslinjer. I sal 2 har vi sofaer og lænestole som er placeret i god afstand fra hinanden, her er pladserne unummererede. 

Vi passer godt på hinanden - også i biografen. Det betyder at gæster med symptomer eller sygdom naturligvis skal blive hjemme. 

Publikum, der er i risiko for alvorligt sygdomsforløb med COVID-19, bør udvise stor forsigtighed ved besøg. Det er muligt at kontakte biografen ved behov for 2 meters afstand i stedet for 1. Kontakt os på telefon 43545511. (OBS: Dette kan kun opfyldes, hvis der er ledige pladser.)

Vi håber at alle vores gæster vil være med til at sikre en god oplevelse for alle - så film igen kan blive set i biografen. 

 

Grundelementerne i forebyggelse af smittespredning, er i prioriteret rækkefølge:

  1. Isolation af personer med symptomer for eksempel i eget hjem eller på sygehus
  2. Hygiejne med fokus på hosteetikette, håndhygiejne og kontaktpunkter
  3. Kontaktreduktion med fokus på afstand