Torsdagspicnic med Andre Andersens picnicfortællinger

23. juli kl. 12-13
Gratis - men der skal bestilles et picnictæppe.

Medbring egen picnickurv eller tilkøbe en lækker let frokost til dit bestilte tæppe. 

André Andersen har taget en blandet pose fortællinger med under armen. Eventyr for de mindste, seje fortællinger for de mellemste og fjollede fortællinger for alle. Måske kommer du selv til at spille hovedrollen i én af historierne.

Hver torsdag kl. 12 i uge 28-32 holder vi fælles picnic i Ishøj Byhave. Vi sørger for, at der er picnictæpper, mulighed for at forudbestille en picnickurv, samt køb af drikkevarer. Det er gratis at deltage, men du skal booke et picnictæppe. Der kan være 6 gæster på et tæppe.

Derudover vil der også være underholdning hver torsdag med bl.a. Chapper, Klovnen Knud, OAK mm. Ligesom du vil kunne opleve lidt af hvad ugens Sommerhold har arbejdet med.

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig picnic i vores allesammens byhave.


PICNICKURV
Voksen 70 kr. Sesambagt laks på marineret fennikel Stegt kylling med sweet chili og lime Italiensk pølse med hvid bønnepuré Pastasalat med oliven, favabønner og feta 2 slags ost med rødløgsmarmelade Koldhævet brød og tapenade

Børn 50 kr. Kyllingespyd med kokos og peanuts Grillspyd med oksekød og grillet grønt Pastasalat med oliven, favabønner og feta Koldhævet brød og tapenade