Kulturtirsdage

Hver tirsdag fra uge 28-32 præsenterer Kulturium
en helt særlig kulturoplevelse.
P R I S : 5 0 K R . / 2 5 K R . F O R G I R A F M E D L E M M E R
Der er et stærkt begrænset antal billetter.

Torsdagspicnic i Byhaven

Hver torsdag kl. 12 i uge 28-32 holder vi fælles picnic i Ishøj Byhave. Vi sørger for, at der er picnictæpper, mulighed for at forudbestille en picnickurv, samt køb af drikkevarer. Det er gratis at deltage, men der skal bestilles et picnictæppe. Der er plads til 6 gæster på et tæppe.

Derudover vil der også være underholdning hver torsdag med bl.a. Chapper, Klovnen Knud, OAK mm. Ligesom det vil være muligt at opleve lidt af hvad sommerholdet har arbejdet med i løbet af ugen. Vi glæder os til at se jer til en hyggelig picnic i vores allesammens byhave.

PICNICKURV
Voksen 70 kr. Sesambagt laks på marineret fennikel Stegt kylling med sweet chili og lime Italiensk pølse med hvid bønnepuré Pastasalat med oliven, favabønner og feta 2 slags ost med rødløgsmarmelade Koldhævet brød og tapenade

Børn 50 kr. Kyllingespyd med kokos og peanuts Grillspyd med oksekød og grillet grønt Pastasalat med oliven, favabønner og feta Koldhævet brød og tapenade

torsdagsfilm

 Hver torsdag i ugerne 28-32 kl. 10.30 viser vi en nøje udvalgt børnefilm, som med garanti vil sætte et smil på læben hos de fleste.

sommerhold


 I uge 28-32 vil der hver uge være et workshophold fra  mandag - torsdag fra 9-13. Torsdag fra 9-13, hvorefter  der er afslutning som del af konceptet ”Picnic i Byhaven”.

Sommerhold arrangeres i et samarbejde mellem Ishøj Kulturskole og Kulturium.

Popu-up workshops

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med noget du aldrig har prøvet før? Så har Kulturium Sommer med garanti  en popup-workshop, der passer til dig. Hvis du har lyst at lære at lave mangategninger, lære at lave dit eget legetøj  eller noget tredje, så skal du kigge videre på de 10 forskellige workshops vi tilbyder tirsdag og torsdag i uge 28-32.

Deltagelse er gratis, men der skal bestilles billetter for at kunne deltage.

KULTURIUM SOMMER FOR FORÆLDRE

Øvrige sommertilbud til børn