Info fra Biografklub Danmark ang. dine Biografklub Danmark kuponer

Mange Biografklub Danmark medlemmer har været i tvivl om hvorvidt man skal have nye kuponer, nu hvor datoerne er rykket på flere af filmene grundet Covid-19. Det korte svar er, at det skal du ikke!

  • ALLE ORIGINALE KUPONER VIRKER STADIG
  • FYSISKE KUPONER MED FORKERTE DATOER VIRKER STADIG PÅ DE NYE DATOER 
  • ALLE KUPONER I APPEN ER ÆNDRET SÅ DE STÅR I DEN NYE PREMIERERÆKKEFØLGE
  • ALLE PROFILER PÅ HJEMMESIDEN HAR OPDATERET KUPONER, SOM MAN KAN PRINTE IGEN
  • PRINTER MAN SIT BILLETARK IGEN FRA SIN BIOGRAFKLUB DANMARK PROFIL ER DATOERNE PÅ KUPONERNE KORREKTE MEN FILMENE STÅR I DEN ORIGINALE RÆKKEFØLGE

Læs evt. mere på Biografklub Danmarks hjemmeside

BIOGRAFKLUB DANMARKS PROGRAM FOR SÆSON 2020-2021

Biografklub Danmark har valgt de 10 film, der udgør Biografklubbens kommende sæson. Der venter det danske biografpublikum et stjernespækket filmprogram fyldt med både danske og udenlandske film.

Medlemskaber kan købes på www.biografklubdanmark.dk

Med et medlemskab af Biografklub Danmark gives der halv pris på biografbilletten til 10 udvalgte kvalitetsfilm i de danske biografer. De film der er med i Biografklub Danmarks program for den nye sæson 2020-2021 inkluderer følgende film:

DRUK

VINTERBERG SAMLER DRØMMEHOLDET BAG JAGTEN I NYT DRAMA OM GLÆDEN OG MENINGEN MED LIVET – OG ALKOHOL

Premiere 24. september 2020

Fire gymnasielærere og venner beslutter sig for at teste en teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. Teorien lyder, at alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen og får kreativiteten til at stige. Resultatet er opsigtsvækkende. Både undervisningen og resultaterne løfter sig, og vennerne begynder for alvor at mærke livet igen. I takt med at genstandene ryger indenbords, skrider eksperimentet fremad for nogle og af sporet for andre. Det bliver tydeligt, at alkohol kan skabe store resultater, men også at den slags vovemod kan have konsekvenser. DRUK er et livsbekræftende og tankevækkende drama om venskab, frihed, kærlighed – og alkohol.

Med filmen DRUK samler Thomas Vinterberg holdet bag JAGTEN i en ny film med Mads Mikkelsen i hovedrollen. Manuskriptet er skrevet af Thomas Vinterberg og Tobias Lindholm. Thomas Vinterberg har tidligere stået bag store succeser som KOLLEKTIVET, JAGTEN og FESTEN. Intentionen bag DRUK er en hyldest til livet. Som en generobring af den irrationelle klogskab, der fravrister sig al ængstelig fornuft, søger Vinterberg ned i selve lysten til at leve.

Instruktør: Thomas Vinterberg

Medvirkende: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang, Lars Ranthe, Maria Bonnevie, Susse Wold

 

Erna i krig

Premiere 29. oktober 2020

BEVÆGENDE DANSK DRAMA FRA 1. VERDENSKRIG MED PRAGTPRÆSTATION AF TRINE DYRHOLM

Året er 1918. Første verdenskrig hærger ude i Europa, og Tyskland er tvunget til at indkalde alle raske mænd og unge drenge til krigstjeneste. Heller ikke de dansksindede sønderjyder får lov at gå fri. Hjemme hos Erna i Bramstrup vækker det stor bekymring, da hendes godtroende søn, Kalle, bliver indkaldt til den tyske krigsmaskine. Trods Ernas forsøg på at få sønnen kasseret indser hun snart, at hvis Kalle skal reddes fra den sikre død i skyttegraven, må hun selv følge med. Forklædt som ’menig Julius Rasmussen’ drager Erna i krig …

Filmens manuskript af Bo Hr. Hansen og Henrik Ruben Genz er baseret på Erling Jepsens populære og underfundige roman med samme titel. Henrik Ruben Genz har to gange tidligere omsat Jepsens romaner til film – i 2007 med FRYGTELIG LYKKELIG og i 2012 med UNDSKYLD JEG FORSTYRRER. Genz var senest filmaktuel med GUD TALER UD, som blev til i samarbejde med Bo Hr. Hansen.

Instruktør: Henrik Ruben Genz

Medvirkende: Trine Dyrholm, Ulrich Thomsen, Anders W. Berthelsen, Sylvester Espersen Byder

Lille sommerfugl

Premiere 6. maj 2021

HJERTEVARMT KOMEDIEDRAMA AF SØREN KRAGH-JACOBSEN

Jesper Christensen og Karen-Lise Mynster har hovedrollerne i denne morsomme og varme kærlighedsfortælling fjernt fra storbyen. Den stædige landmand og svineavler Ernst og hans livsledsager, Louise, inviterer til guldbryllup i det lokale forsamlingshus med både dansktopmusik og svingom. Men familien bærer på flere hemmeligheder, og Ernst gemmer på den største ... I løbet af en festlig, berusende, overraskende, gribende og vemodig aften pibler sandhederne frem. Kærligheden spirer og udfordres i flere generationer, og familien sættes på den utimative prøve.

LILLE SOMMERFUGL er skrevet og instrueret af dansk films store humanist Søren Kragh-Jacobsen, der har skabt filmklassikere som VIL DU SE MIN SMUKKE NAVLE?, GUMMI-TARZAN, DRENGENE FRA SANKT PETRI og MIFUNES SIDSTE SANG. Han har også været konceptuerende instruktør på DR’s internationale dramasucces BORGEN og var en af de fire originale Dogmebrødre. Filmen er produceret af selskabet Snowglobe.

Instruktør: Søren Kragh-Jacobsen

Medvirkende: Jesper Christensen, Karen-Lise Mynster, Mia Lyhne, Peder Thomas Pedersen, Sarah Grünewald, Finn Nielsen

The High Note

Premiere 12. maj 2021

VIDUNDERLIG FEELGOOD-FILM OM KAMPEN FOR AT SLÅ IGENNEM I MUSIKINDUSTRIEN

Maggie Sherwood knokler som hårdtarbejdende personlig assistent for den succesrige sangerinde og verdensstjerne Grace Davis. Maggie elsker musik og drømmer i virkeligheden om at slå igennem som musikproducer. Da hun endelig ser ud til at kunne virkeliggøre sin drøm, løber hun ind i udfordringer, hun ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig. Maggie Sherwood spilles af den charmerende og skønne Dakota Johnson, der bl.a. er kendt for sin hovedrolle i FIFTY SHADES OF GREY-filmene. THE HIGH NOTE er fuld af skøn musik og er en livsbekræftende historie om at forfølge sine drømme.

I rollen som verdensstjernen Grace Davis ses Tracee Ellis Ross, der selv er datter af den legendariske sangerinde Diana Ross. Dakota Johnson, der spiller assistenten med de store producerdrømme, har ligeledes kendte forældre i Don Johnson og Melanie Griffith. I øvrige roller ses bl.a. Ice Cube som Grace Davis’ manager og Bill Pullman som Maggies far. Desuden ses den verdenskendte DJ Diplo i en mindre rolle. Filmen er instrueret af Nisha Ganatra, som fik sit internationale gennembrud med komedien LATE NIGHT med bl.a. Emma Thompson.

Instruktør: Nisha Ganatra

Medvirkende: Dakota Johnson, Tracee Ellis Ross, Bill Pullman, Harrison Jr., Ice Cube

The Father

Premiere 10. juni 2021

HJERTESKÆRENDE DRAMA MED OSCARVINDERNE ANTHONY HOPKINS OG OLIVIA COLMAN I ABSOLUT TOPFORM

Anthony er en kultiveret mand. Han lytter til opera, spiller klassisk musik og læser stor litteratur. Men Anthony har Alzheimers, og det skaber store udfordringer for hans omsorgsfulde datter, Anne. Hun forsøger at gøre tilværelsen så god som mulig for sin far ved at lade ham blive i sine vante omgivelser. Anthony skræmmer imidlertid alle sine hjemmeplejere væk, og efterhånden som hans greb om virkeligheden smuldrer, bliver Anne nødt til at træffe et svært valg – for sig selv og for sin far. Hopkins og Colman leverer skuespil i verdensklasse i denne gribende og stærke fortælling om den ubetingede kærlighed til dem, man elsker allerhøjest.

THE FATHER er baseret på det prisvindende og populære teaterstykke af Florian Zeller, som også har instrueret filmen. Manuskriptet er skrevet af den oscarvindende manuskriptforfatter Christopher Hampton, der er litterær bagmand bag store filmsucceser som SONING og FARLIGE FORBINDELSER. I rollen som Anthony ses Anthony Hopkins, der her leverer en af karrierens absolut stærkeste præstationer. Olivia Colman, der spiller datteren, er indenfor de seneste år blevet et af de mest eftertragtede navne i Hollywood og vandt da også i 2019 en Oscar for sin hovedrolle i THE FAVOURITE.

Instruktør: Florian Zeller

Medvirkende: Anthony Hopkins, Olivia Colman, Imogen Poots, Rufus Sewell, Olivia Williams

Smagen af sult

Premiere 24. juni 2021

STJERNEBESAT, STÆRKT OG SANSELIGT KÆRLIGHEDSDRAMA FRA GASTRONOMIENS VERDEN

Mad og kærlighed er hovedingredienserne i Christoffer Boes kærlighedsdrama SMAGEN AF SULT med Katrine Greis-Rosenthal og Nikolaj Coster-Waldau i hovedrollerne. Maggie og Carsten elsker hinanden, har to skønne børn og åbner deres egen gourmetrestaurant, Malus. De vil ha’ det hele. Og har det hele. Næsten. For de mangler den forjættede michelinstjerne. I deres umættelige passion for livet og jagt efter den ultimative anerkendelse har de glemt, at livets måltider ikke er gratis. Alt har en pris.

SMAGEN AF SULT er produceret af Louise Vesth for Zentropa og instrueret af Christoffer Boe, som er de samme bærende kræfter, der stod bag den seneste AFDELING Q-film, JOURNAL 64. Filmen er skrevet af Tobias Lindholm og Christoffer Boe. Katrine Greis-Rosenthal fik sit store gennembrud i LYKKE-PER. Nikolaj Coster-Waldau, som bl.a. har spillet hovedrollen i EN CHANCE TIL og opnået international berømmelse som 'Jaime Lannister' i GAME OF THRONES, har forberedt sig til rollen som Carsten ved at gå i 'kokkelære' hos michelinrestauranten Geranium.

Instruktør: Christoffer Boe

Medvirkende: Katrine Greis-Rosenthal, Nikolaj Coster-Waldau, Charlie Gustafsson, Nicolas Bro

Den gode spion

Premiere 8. juli 2021

NERVEPIRRENDE SPIONDRAMA BASERET PÅ VIRKELIGE HÆNDELSER

Benedict Cumberbatch spiller rollen som Greville Wynne – en forretningsmand, der lever et helt almindeligt liv i London med sin kone, Sheila, og deres søn. I 1960 opsøges han af den britiske efterretningstjeneste på grund af sine mange forretningsrejser i Østeuropa. De rekrutterer Greville til at smugle tophemmelig information ud af Sovjetunionen for MI6 og CIA. Han møder sin russiske kilde, Oleg Penkovsky, der går under kodenavnet Ironbark. Dette bliver begyndelsen på en ekstremt farlig mission og et ekstraordinært venskab.

DEN GODE SPION er baseret på den sande historie om ingeniøren og forretningsmanden Greville Wynne, som fik afgørende betydning for at demontere det sovjetiske atomvåbenprogram og slutte Cubakrisen. Benedict Cumberbatch spiller Greville Wynne og er en af Storbritanniens dygtigste og mest anerkendte karakterskuespillere på film, tv og teater. Han blev oscarnomineret for sin rolle i THE IMITATION GAME og er blevet hyldet for sin fænomenale præstation i rollen som Sherlock Holmes i SHERLOCK på BBC. Sheila spilles af Jessie Buckley, der i vores sidste sæson kunne opleves i feelgood-filmen WILD ROSE.

Instruktør: Dominic Cooke

Medvirkende: Benedict Cumberbatch, Merab Ninidze, Rachel Brosnahan, Jessie Buckley

Hvor kragerne vender

Premiere 22. juli 2021

FREMRAGENDE OG HUMORISTISK FAMILIEDRAMA OM AT VENDE HJEM TIL SIT BARNDOMSHJEM

Den unge forfatter Laura har lagt afstand til sin familie på landet for at slå sig ned i København og leve et kunstnerisk bohemeliv. Da hun vender tilbage til sin hjemstavn for at deltage i sin brors bryllup, indser hun, at han er ved at gifte sig med hendes værste barndomsfjende, Catrine. Det går op for Laura, at Catrine har overtaget hendes plads i familien – en plads, Laura nu inderligt ønsker at få tilbage. HVOR KRAGERNE VENDER er et skønt humoristisk familiedrama om, hvordan vi – uanset hvor meget vi prøver – ikke kan løbe fra vores fortid, og hvor vi kommer fra.

HVOR KRAGERNE VENDER er Lisa Jespersens første spillefilm som både instruktør og manuskriptforfatter. Hun har skrevet manuskriptet sammen med Sara Isabella Jønsson, som også var medforfatter på manuskriptet til SEPTEMBER, hendes afgangsfilm fra Den Danske Filmskole. Filmen er produceret af Hyæne Film v. Daniel Mühlendorph.

Instruktør: Lisa Jespersen

Medvirkende: Rosalinde Mynster, Bodil Jørgensen, Jens Jørn Spottag, Thomas Hwan, Anne Sofie Wanstrup, Adam Ild Rohweder

Pagten

Premiere 5. august 2021

BILLE AUGUSTS PSYKOLOGISKE DRAMA MED BIRTHE NEUMANN SOM KAREN BLIXEN

PAGTEN tager sit udgangspunkt i historien om den unge digter Thorkild Bjørnvig og hans møde med den aldrende verdensstjerne Karen Blixen. Det bliver et fatalt møde mellem to mennesker, som er i hver deres ende af både livet og karrieren. Bekendtskabet resulterer i en pagt, som kræver ufravigelig troskab fra Bjørnvigs side, mod at geniet Karen Blixen til gengæld tager ham under sine vinger. En pagt, der vender op og ned på deres liv og bringer dem begge ud, hvor de ikke kan bunde.

Thorkild Bjørnvig mødte Karen Blixen for første gang i 1948 – han var 30 år, hun var 63 år – og de knyttede et ganske særligt bånd. Bjørnvig var en ung, letpåvirkelig og følsom digter med kone og barn. Blixen var en kvinde forud for sin tid – stærk, sammensat og dybt fascinerende. Blixen og Bjørnvig havde lovet hinanden først at fortælle verden om pagten, når en af dem var død. Først 12 år efter Blixens død udgav Bjørnvig bogen 'Pagten' om sit og Blixens særlige og turbulente forhold. Det blev Bjørnvigs mest berømte udgivelse, og det er denne erindringsbog, der danner grundlag for Bille Augusts film PAGTEN. Nu får publikum indblik i sider, som kun få kendte. En spændingsfyldt og fascinerende historie, som aldrig tidligere er fortalt på film.

Instruktør: Bille August

Medvirkende: Birthe Neumann, Simon Bennebjerg, Asta Kamma, Nanna Voss

 

Respect

Premiere 26. august 2021

JENNIFER HUDSON ER ARETHA FRANKLIN I RESPECT

RESPECT er historien om den legendariske souldronning Aretha Franklins vej mod toppen. Den oscarvindende stjerne Jennifer Hudson spiller rollen og synger selv alle sangene. I filmen følger vi Aretha Franklin fra barndommen, hvor hun sang i sin fars kirkekor, til hendes vej som international superstjerne, hvor hun blev kendt som ’The Queen of Soul’. Hendes stemme fik verden til at lytte! RESPECT er den bemærkelsesværdige sande historie om musikikonets rejse for at finde sin stemme.

R-E-S-P-E-C-T – vi kender alle sangen, men nu kommer historien bag musikken. Sangerinden Aretha Franklin var selv dybt involveret i forberedelserne til filmen helt op til sin død i 2018. Franklin ønskede selv, at Jennifer Hudson skulle spille hende i den fascinerende historie. Filmen tager sit udgangspunkt i de øjeblikke af hendes liv, der gjorde hende til en verdenskendt superstjerne. Det er Callie Khouri, der vandt en Oscar for sit manuskript til THELMA & LOUISE, og Tracey Scott Wilson, der står bag den gribende historie om Aretha Franklins vej til stjernerne.

Instruktør: Liesl Tommy

Medvirkende: Jennifer Hudson, Forest Whitaker, Marlon Wayans, Audra McDonald, Mary J. Blige

Biografklub Danmarks program for sæson 2021/22

Salget af medlemskaber til den nye sæson starter mandag d. 16. august.

Læs mere på Biografklub Danmarks hjemmeside.

Margrete den Første - Med danske undertekster_poster
Margrete den Første - Med danske undertekster
Året er 1402, og en kvinde står i spidsen for et nyt nordisk stor-rige. Margrete I har samlet Danmark, Norge og Sverige i en union, som hun egenhændigt styrer gennem sin adoptivsøn, kong Erik. Unionen er omgivet af fjender, og Margrete I planlægger derfor et ægteskab mellem Erik og den engelske prinsesse Philippa. En alliance med England vil kunne styrke Kalmarunionen og sikre den mod angreb. Men en konspiration er undervejs, som sætter Margrete i et umuli...
Mere info

MARGRETE DEN FØRSTE

Instruktør: Charlotte Sieling
Medvirkende: Trine Dyrholm, Søren Malling, Morten Hee Andersen, Jakob Oftebro, Magnus Krepper m.fl.
Distributør: SF Studios
Produktionsselskab: SF Studios
Biografpremiere: 16. september 2021

SKYGGEN I MIT ØJE

Instruktør: Ole Bornedal
Medvirkende: Fanny Bornedal, Alex Høgh Andersen, Danica Curcic, Susse Wold, Bertram Bisgaard, Ella Nilsson, Ester Birch m.fl.
Distributør: SF Studios
Produktionsselskab: Miso Film
Biografpremiere: 28. oktober 2021

Skyggen i mit øje_poster
Skyggen i mit øje
Om morgenen den 21. marts 1945 er nonnerne og skolekammeraterne Rigmor, Eva og Henry fra Den Franske Skole på Frederiksberg klar til at starte skoledagen. Langt derfra - på den anden side af Nordsøen - gør britiske piloter fra Royal Air Force sig klar til en afgørende mission for den danske modstandsbevægelse. De sætter kurs mod Shellhuset, Gestapos Hovedkvarter midt i København. På øverste etage har tyskerne anbragt 26 danske fanger som et levende værn. A...
Mere info

HOUSE OF GUCCI

Instruktør: Ridley Scott
Medvirkende: Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jeremy Irons, Jared Leto, Jack Huston, Salma Hayek m.fl.
Distributør: SF Studios
Produktionsselskab: MGM
Biografpremiere: 2. december 2021

DOWNTON ABBEY 2

Instruktør: Simon Curtis
Medvirkende: Maggie Smith, Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery m.fl.
Distributør: UIP
Produktionsselskab: Universal
Biografpremiere: 20. januar 2022

ROSE

Instruktør: Niels Arden Oplev
Medvirkende: Sofie Gråbøl, Lene Maria Christensen, Anders W. Berthelsen, Søren Malling m.fl
Distributør: Nordisk Film Distribution
Produktionsselskab: Nordisk Film Production A/S
Biografpremiere: 24. februar 2022

TAG MIN HÅND

Instruktør: Lars Kaalund
Medvirkende: Mille Dinesen, Ulrich Thomsen, Troels Kortegaard Ullerup, Mia Lyhne m.fl.
Distributør: Scanbox Entertainment
Produktionsselskab: Deluca Film
Biografpremiere: 24. marts 2022

OPGØRET – DE FORBANDEDE ÅR 2

Instruktør: Anders Refn
Medvirkende: Jesper Christensen, Bodil Jørgensen, Mads Reuter, Gustav Dyekjær Giese m.fl.
Distributør: Scanbox Entertainment
Produktionsselskab: Space Rocket Nation
Biografpremiere: 21. april 2022

BELFAST

Instruktør: Kenneth Branagh
Medvirkende: Jude Hill, Jamie Dornan, Caitriona Balfe, Judi Dench, Ciarán Hinds, m.fl.
Distributør: UIP
Produktionsselskab: Focus Features
Biografpremiere: 19. maj 2022

VERDENS VÆRSTE MENNESKE_poster
VERDENS VÆRSTE MENNESKE
’Verdens værste menneske’ er et på én gang gribende og komisk drama, der med varme og musikalitet tager livtag med den romantiske, men til tider hundesvære kærlighed. Julie (Renate Reinsve) er nået den alder, hvor de fleste, inklusive kæresten Aksel (Anders Danielsen Lie), er klare til at stifte familie. Men Julie er ikke færdig med at sparke døre ind, og mødet med den indtagende Eivind (Herbert Nordrum) åbner et nyt kapitel i hendes liv. Men måske ligger ...
Mere info

VERDENS VÆRSTE MENNESKE

Instruktør: Joachim Trier
Medvirkende: Renate Reinsve, Anders Danielsen Lie, Maria Grazia Di Meo m.fl.
Distributør: Camera Film
Produktionsselskab: Oslo Pictures/ Snowglobe
Biografpremiere: 16. juni 2022

RESTEN AF LIVET

Instruktør: Frelle Petersen
Medvirkende: Jette Søndergaard, Mette Munk Plum, Ole Sørensen, Lasse Lorenzen m.fl.
Distributør: Nordisk Film Distribution
Produktionsselskab: Zentropa
Biografpremiere: 7. juli 2022

Om Biografklub Danmark

Hvert år bruger Biografklub Danmarks filmudvalg det meste af foråret på at gennemse film i biografernes mørke med henblik på at sammensætte det absolut stærkeste filmprogram til det danske biografpublikum.
Som medlem af Biografklub Danmark kan man se 10 udvalgte kvalitetsfilm i biografen til halv pris. Et medlemskab af biografklubben koster 98 kr for sæsonen og inkluderer rabatkuponer til alle Biografklub Danmark film.

Læs mere og køb medlemskab på Biografklub Danmarks hjemmeside: https://biografklubdanmark.dk/