Kommende film

April måned

 • Plakat for filmen Sir

  Sir

  Ratna arbejder som husholderske hos den moderne ungkarl Ashwin i Mumbai. Ashwin, der kommer fra en velstående familie, har været bosiddende i New York, hvor han havde slået sig ned som forfatter – noget, som han dog måtte afbryde for at flytte tilbage til Indien for at hjælpe sin far i dennes entreprenørvirksomhed.
  Selvom Ashwin har alt, kan Ratna fornemme, at han har opgivet sine drømme, modsat Ratna, der intet har, men som drømmer om et liv som modedesigner. Ashwin fascineres af Ratna, og varme følelser begynder at opstå mellem dem. Men kærlighedsforhold på tværs af de sociale lag er en umulighed i det indiske kastesystem. ”Sir” er en varm fortælling om drømme, modsætninger og begrænsninger.
  Kilde: Another World Entertainment

  Genre: Drama
  Instruktør: Rohena Gera
  Skuespillere: Ahmareen Anjum, Vivek Gomber, Geetanjali Kulkarni
  Censur: Tilladt for alle
  Premiere 25. april
 • Plakat for filmen Gøg & Gokke

  Gøg & Gokke

  'Gøg & Gokke' handler om Oliver Hardy og Stan Laurel, som helt tilbage i stumfilmens tid blev verdenskendt for deres komiske slapstik og herlige barnlige optrin. Det er dog ikke kun deres fascinerende og tryllebindende komiske talenter, filmens instruktør Jon S. Baird har valgt at fokusere på, men årene efter de to komikeres imponerende karriere.
  Da duoen forsøger at genstarte karrieren med en tour til efterkrigstidens Storbritannien, viser det sig, at de ikke nyder den samme popularitet som de tidligere gjorde i biograferne. Desuden går touren ikke helt som ønsket, og da også snart helbredet og deres indbyrdes forhold skranter, er spørgsmålet om denne rejse vil blive Stan og Laurels svanesang?
  I hovedrollerne som Stan Laurel (Gøg) og Oliver Hardy (Gokke) ses britiske Steve Coogan og John C. Reilly. Begge skuespillere har tidligere prøvet kræfter med både de komiske og dramatiske roller, og forstår sig glimrende på at veksle mellem de to genrer samtidig.
  Filmens manuskript er skrevet Jeff Pope, der har fået til at opgave at bringe den komiske duo til live. Trods han store respekt for og fascination af de to komikere, er han gået til opgaven med et ønske om at beskrive dem som de mennesker, de hver især var på godt og ondt.
  ’Gøg og Gokke’ bliver en årets helt store filmoplevelse og med et tilbageblik på en tid, der var en gang. - Filmen er en del af Biografklub Danmark programmet.
  Kilde: UIP

  Instruktør: Jon S. Baird
  Skuespillere: Steve Coogan, Shirley Henderson, Danny Huston, John C. Reilly, Nina Arianda
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 25. april
 • Plakat for filmen Figaros Bryllup - Sydney Opera House

  Figaros Bryllup - Sydney Opera House

  Neil Armfield's funklende opsætning af Mozarts "Figaros bryllup"
  sprudler afundergravende humor. Idenne klassiske opsætning, der er optaget live i Sydney Opera House, dirigerer Patrick Summers et hold af unge friske stemmer:Teddy Tahu Rhodos og Taryn Fiebig danner et livligt, tiltalende par som Figaro og Susanna, mens Peter Coleman-Wright triumferer som en vellystigGrev Almaviva.

  Premiere 26. april

Maj måned

 • Plakat for filmen Til vi falder

  Til vi falder

  Nogle år efter deres søn forsvandt under en ferie på en lille spansk ø, tager ægteparret Adam og Louise tilbage for at afslutte politisagen. Det bliver et vemodigt og overvældende gensyn med det sted, hvor de engang var lykkelige. Mens Louise prøver så godt hun kan at se fremad, kan Adam ikke slippe tanken om at finde ud af, hvad der skete med deres søn. Samtidig står parret ved en skillevej - det er svært at blive sammen med det tab de har lidt, men det er også svært at gå hver til sit, når det sidste man har er hinanden. På forskellig vis forsøger parret at finde ud af sorgen og ind i livet, og sammen får de nu en sidste chance for at genfinde glæden, kærligheden og troen på et nyt liv.
  Kilde: Scanbox

  Genre: Drama
  Instruktør: Samanou A Sahlstrøm
  Skuespillere: Dar Salim, Lisa Carlehed
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 2. maj