Om os

 

Ishøj Bio er en stemningsfuld biograf, som deler hus med Musikteater Ishøj Kultur Café. Du kan læse mere om Ishøj Kultur Café her.

Vi viser aktuelle film for både børn og voksne.

 

Der er tre sale:

  • Bio 1: Biograf med plads til 83 gæster. Traditionel biografopstilling med gode bløde sæder og god benplads. Salen har stort lærred og Dolby Digital Surround Sound 7.1. I denne sal kan vi også vise 3D film. I vores sidste ombygning prioriterede vi god benplads meget højt, så alle kan sidde godt.
  • Bio 2: Art Cinema med plads til 24 gæster. I Bio 2 har vi en hyggelig opstilling med caféborde og caféstole. Et stemningsfyldt lokale med mindre lærred og god lyd.
  • Bio 3: Biograf med plads til 438 gæster på tribunen. Denne sal bruger vi til særarrangementer og er udstyret med et stort lærred, Dolby Digital Surround-anlæg 7.1. og 3D.

 

Ishøj Bio er en premierebiograf, samtidig har vi et stærkt repertoire af Artfilm. Med vores Artfilm giver vi de smalle kvalitetsfilm plads på lærredet. Fortællingernes hensigt er at skubbe til beskuerens forventninger, nuancere horisonterne og bidrage med nye vinkler på virkeligheden. Medlemmer af Biografklub Danmark får 50% rabat til vores udvalg af artfilm.

Vi har også BabyBio den anden tirsdag i hver måned kl. 11, hvor der er plads til både forældre og babyer. Endelig laver vi en række spændende bio events - f.eks. opera med spisning, musikfilm med foredrag m.m.

Vores biografer kan også benyttes i samspil med vores hyggelige café som den perfekte ramme til et foredrag, firmaarrangement og meget andet. Læs mere om vores café her.

Ishøj Bio samarbejder aktivt med den lokale foreningen Hygge Bio, som arrangerer film for mere end 1300 pensionister og efterlønsmodtagere i samarbejde med Danske Seniorer. Du kan læse mere om Hygge Bio her.

Derudover er vi en del af Med Skolen i Biografen og samarbejder aktivt med mange uddannelsesinstitutioner.

Popcorn sælges i praktiske størrelser til meget fornuftige priser.